Trei infracțiuni rutiere constatate în ultimele 24 de ore de polițiștii maramureșeni

Luni, 5 aprilie, poliţiştii maramureşeni au constatat trei infracţiuni la regimul rutier. Poliţiştii Secţiei 4 Leordina au oprit pentru verificări pe DJ 187, pe raza comunei Ruscova, un autoturism, la volanul căruia au identificat un tânăr de 23 ani.

Din cauza faptului că tânărul emana halenă alcoolică, poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.44 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la centrul de permanenţă Ruscova unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Totodată, poliţiştii din Vişeu de Sus şi Baia Mare, au oprit în trafic două autoturisme, conduse de un tânăr de 18 ani, respectiv un bărbat de 33 ani.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că nici unul dintre conducătorii auto nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere unui vehicul fără permis de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *