Două accidente rutiere cu victime produse pe raza comunei Moisei

Miercuri, 31 martie, la ora 07.55, polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați despre faptul că, pe DN 18, pe raza comunei Moisei, s-a produs un accident rutier soldat cu victimă.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un tânăr de 18 ani din Borșa, a surprins și accidentat un pieton în vârstă de 8 ani din Moisei.

Pietonul a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, fără a rămâne sub supraveghere medicală.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Tot miercuri, la ora 13.19, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, un alt accident rutier soldat cu victimă s-a produs pe raza comunei Moisei.

La fața locului, polițiștii au constatat că un tânăr de 22 ani din Ruscova, aflat la volanul unui autoturism, având direcția de deplasare spre Leordina, a părăsit partea carosabilă, a intrat cu autovehiculul în șanț și a acroşat un stâlp de lemn.

Conducătorul auto a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale și testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

În ambele cazuri, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *