Trei maramureșeni prinși în flagrant de polițiști după o urmărire ca în filme

Foto: arhivă Poliția de Frontieră

Potrivit IPJ Maramureș, sâmbătă, 06 februarie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice împreună cu cei din Baia Sprie și Groși, în urma activităților operative și de cercetare penală derulate într-un dosar penal, au prins în flagrant, după urmărirea în trafic, trei bărbați cu vârste cuprinse între 24 și 32 de ani din Maramureș.

Aceștia au utilizat trei autoturisme pentru a transporta 99.800 de țigarete (4.990 pachete), în valoare de aproximativ 60.000 lei.

Întreaga cantitate de țigarete și autoturismele în cauză au fost indisponibilizate în vederea dispunerii de măsuri legale.

Față de cele trei persoane bănuite de comiterea infracțiunii de contrabandă s-a dispus măsura reținerii pentru 24 ore, iar azi, 07 februarie, vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare cu propunere de arestare preventivă.

În cauză se continuă cercetările pentru identificarea tuturor persoanelor participante la activitatea infracțională și tragerea acestora la răspundere penală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *