Bărbat bănuit de tâlhărie, depistat și reținut de polițiștii maramureșeni

Activitățile specifice desfășurate de polițiștii din Baia Mare au probat activitatea infracțională a unui bărbat bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Duminică, 2 iunie a.c., în jurul orei 18.00, Poliția Baia Mare a preluat un apel prin S.N.U.A.U. 112, prin care a fost semnalată o tâlhărie în incinta unei săli de sport din municipiu. Conform raportului, victima, o femeie de 35 de ani din Republica Moldova, a fost atacată în toaleta destinată femeilor, unde o persoană necunoscută i-a smuls bijuteria pe care o purta în jurul gâtului.

Imediat după primirea apelului, polițiștii s-au deplasat la fața locului pentru a începe investigațiile. Din primele cercetări a reieșit că victima a fost surprinsă și atacată în mod brutal. În baza semnalmentelor oferite de către victimă și martori, polițiștii au demarat o amplă operațiune de căutare.

Bărbatul suspect, un băimărean de 30 de ani, a fost depistat rapid în zona pieței Izvoare și a fost condus la sediul poliției pentru întocmirea actelor specifice. În ciuda eforturilor de a găsi bunul furat, acesta nu a fost identificat asupra suspectului, iar cercetările continuă pentru recuperarea prejudiciului.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie. Acesta a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Maramureș și urmează să fie prezentat în fața instanței pentru propuneri legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *