Maramureșeanul Ionuț Bogdan Leordean, șef de promoție al Masterului Profesional al Academiei de Poliție, se alătură echipei IPJ Maramureș

Corpul ofițerilor de poliție al Inspectoratului Județean Maramureș a primit un impuls semnificativ odată cu adăugarea a cinci noi membri în data de 22 iulie 2023. Toți cinci provin de la prestigioasa Academie de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza”, patru dintre ei fiind absolvenți ai academiei, iar al cincilea, un absolvent al Masterului Profesional al acestei instituții.

Din patru absolvenți ai Academiei de Poliție, doi au fost desemnați la Biroul de Investigații Criminale Baia Mare din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, iar alți doi la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Maramureș și în orașul Ocna Șugatag.

Provenind de la Masterul Profesional al Academiei de Poliție, inspectorul Leordean Ionuț Bogdan, fostul șef al Postului de Poliție Comunal Poienile de Sub Munte, este acum alăturat de cadrele Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș. Domnul Bogdan, care a excelat ca șef de promoție la masterul său, își va continua cariera la Biroul de Investigații Criminale Vișeu de Sus.

Echipa Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș a oferit o primire caldă noilor membri, transmițându-le felicitări și urându-le succes în continuarea carierei de ofițer de poliție. Ei au reafirmat că îi vor susține în orice mod necesar pentru a-și îndeplini cu succes misiunile încredințate, subliniind faptul că profesia de polițist este una plină de provocări, care cere un nivel ridicat de profesionalism, seriozitate, integritate, onestitate și fermitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *