REGAL VIENEZ – Concert Extraordinar de Anul Nou la Vișeu de Sus

În data de 30 decembrie, vineri de la ora 18.00, se va desfășura la Casa de Cultură Vișeu de Sus evenimentul REGAL VIENEZ, un concert extraordinar de Anul Nou, unde veți avea ocazia de a simți atmosfera și spiritul vienez. „ORCHESTRA DI TEATRO D’OPERA ITALIANA, una dintre cele mai celebre orchestre din Europa, aplaudată pe marile scene ale lumii, având colaborări cu mari nume ale liricii mondiale (soliști și dirijori de la Scala din Milano, Opera din Viena, Arena din Verona, Teatrul de Operă din Roma) și-a dat mâna cu orchestra și corpul de balet al OPEREI VOX, pentru a oferi publicului experiențe muzicale și coregrafice unice.

Dragul nostru public, dragi iubitori de muzică și artă, vă invităm să ne fiți alături! Dorim să ne bucurăm împreună, în orașul nostru, de astfel de evenimente de înaltă clasă! Prețul biletului va fi doar 70 lei – adult, respectiv 50 lei – elevi, studenți și pensionari. Biletele se vor pune în vânzare săptămâna viitoare.

Cu siguranță, cele mai frumoase capodopere muzicale vieneze ale dinastiei Strauss, Franz Lehar, Emmerich Kalman și momentele coregrafice vă vor rămâne în suflet ca o amintire vie pentru Anul Nou ce vine!”, anunță pe pagina de facebook Centrul Cultural-Social Vișeu de Sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *