Concert dedicat Zilei Naționale a României „Uniți sub Tricolor și Cruce” organizat de senatorul PSD Sorin Vlașin la Hotel Iza

Sâmbătă, 3 decembrie, de la ora 16:00, Episcopia Ortodoxă a Maramureșului și Sătmarului împreună cu senatorul PSD, Sorin Vlașin, va organiza un concert extraordinar dedicat Zilei Naţionale a României: „Uniți sub Tricolor și Cruce”, susținut de Filarmonica de Stat Dinu Lipatti Satu Mare și Corala preoțească Arhanghelii a Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului.

Senatorul PSD, Sorin Vlașin, a declarat Credința în Dumnezeu și dragostea de țară, reprezintă cei doi piloni de bază ai poporului român și ai noștri, ai tuturor maramureșenilor și sighetenilor.De aceea, Ziua Națională a României trebuie să fie despre întoarcerea la rădăcini, la ceea ce contează cu adevărat și la ceea ce ne definește ca națiune și comunitate.

Sunt mândru și onorat că am putut să sprijin organizarea acestui concert deosebit, deoarece sighetenii și maramureșenii merită un astfel de concert de suflet. Iar Episcopia Ortodoxă a Maramureșului și Sătmarului și PS Episcop Iustin, cu binecuvântarea căruia are loc evenimentul, sunt fără îndoială cei mai mari promotori ai culturii și identității românești din acest colț de țară, cei care unesc și adună oamenii în jurul valorilor comune și ai celor doi piloni identitari care ne definesc: Tricolorul și Crucea!
Vă așteptăm cu drag!

Concertul are loc la sala de evenimente Hotel Iza din Sighetu Marmației (strada Făget 88D), iar gazda evenimentului va fi pr. Dan Sidău. Intrarea este liberă.

Deoarece locurile pe scaune sunt limitate, pentru confortul dumneavoastră și buna desfășurare a evenimentului, vă recomandăm să vă ridicați gratuit invitații la eveniment, din următoarele locații:

◾Centrul Cultural-Pastoral Sf. Ierarh Iosif Mărturisitorul;

◾Recepția Hotelului Iza;

◾Catedrala Sf. Arhanghelii Mihail și Gavriil Sighetu Marmației

📲 Numărul de telefon pentru confirmări este: 0754752515

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *