Paula Seling, primele declarații după divorțul la care nimeni nu se aștepta!

Așa cum și-a obișnuit fanii de-a lungul timpului, talentata cântăreață născută în Baia-Mare, a ales să păstreze și de această dată discreția cu privire la viața ei personală, cu toate că în presă au apărut detalii și speculații legate de divorțul acesteia de Radu Bucura, omul care i-a fost alături mai bine de 17 ani, atât în calitate de partener de viață, cât și de manager.

Vestea divorțului a venit ca un fulger pentru toată lumea, având în vedere faptul că îndrăgita artistă și soțul ei formau un cuplu solid și trăiau o frumoasă poveste de dragoste încă din adolescență. Cu toate acestea, povestea de dragoste dintre cei doi a ajuns la final, fostul ei soț recunoscând că nu mai colaborează cu artista dar refuzând să dea detalii despre divorț:

Da, este adevărat, nu mă mai ocup de activitatea Paulei, Cristi Stan se ocupă de concerte și tot ce este nevoie. Găsiți numărul lui pe site, puteți să sunați acolo să aflați tot ce aveți nevoie cu privire la activitatea profesională a Paulei. În rest, nu sunt interesat să comentez alte detalii, nu o să discut viața personală, detaliile din viața privată rămân private”, a declarat Radu Bucura.

De asemenea, artista a avut doar cuvinte de laudă la adresa fostului soț, în cadrul podcastului lui Horia Brenciu, difuzat în urmă cu două săptămâni:

  „Am lucrat foarte multe lucruri frumoase împreună, multe videoclipuri, multe piese, multe momente. Și la Eurovision, el a fost autorul ideii pianului de sticlă, cu dublu capăt, care a fost ca o emblemă pentru noi atunci în 2010. El s-a ocupat o foarte mare perioadă de timp de ceea ce a însemnat bookingul meu și am fost într-adevăr, parteneri de afaceri”. Cu toate că traversează o perioadă dificilă în plan sentimental, vedeta se axează pe carieră, promovând concertele pe care le are în următoarea perioadă și își tine la curent fanii prin intermediul rețelelor de socializare, nefăcând însă referiri la viața sa amoroasă în postărilor sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *