Un tânăr din Ulmeni a fost reținut de polițiști pentru tâlhărie calificată

Marți, 11 octombrie, în urma măsurilor informativ operative, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Baia Mare, au identificat un bărbat de 37 de ani din Ulmeni, care este bănuit de comiterea unei fapte de tâlhărie calificată.

În fapt, la data de 14 septembrie a.c., polițiștii băimăreni, au fost sesizați de către un bărbat de 58 de ani din Baia Mare, despre faptul că la data de 12 septembrie a.c., a fost victima unei infracțiuni de tâlhărie în timp ce se deplasa înspre locuința de domiciliu din municipiul Baia Mare.

Victima a relatat faptul că, a câștigat suma de 17.000 lei la o sală de jocuri de noroc, a consumat băuturi alcoolice, ulterior s-a deplasat înspre locuința sa de domiciliu, iar în apropierea imobilului fost ajuns din spate de persoane necunoscute mascate, care prin folosirea violenței l-au deposedat de suma de 15.000 lei.   

Victima nu prezenta urme vizibile de violență și nu a putut oferii detalii despre autorii infracțiunii.  În cauză, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Baia Mare, au luat măsura reținerii pentru 24 de ore față de bărbat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *