Tânăr băut la volan urmărit de polițiștii din Vișeu de Sus

Marți noaptea, polițiștii din Vișeu de Sus au observat un autoturism, care circula din direcția Vișeu de Sus spre Moisei, iar în urma efectuării de către polițiști a semnalului regulamentar de oprire folosind mijloacele acustice și luminoase din dotarea autospecialei, conducătorul autoturismului și-a continuat deplasarea.

Ulterior, acesta a fost identificat pe strada Dragoș Vodă din oraș, unde, pe fondul vitezei, ar fi derapat și lovit doi parapeți poziționați pe marginea drumului public, rostogolindu-se pe partea carosabilă.

La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr de 24 de ani din Vișeu de Sus. Acesta a refuzat transportul la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Polițiștii l-au testat alcoolscopic, rezultatul fiind 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Orășenesc Vișeu de Sus în vederea prelevării de mostre biologice de sânge.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *