Trei bărbați din Bârsana reținuți pentru 24 de ore

La data de 27 iunie 2022, polițiștii Postului de Poliție Bârsana au fost sesizați de către un tânăr de 23 de ani din comună și fratele acestuia, un minor de 16 ani, cu privire la faptul că în noaptea de 26 spre 27 iunie a.c., în jurul orei 01.30, au fost agresați fizic, iar minorul ar fi fost lipsit de libertate în mod ilegal, de către un grup format din trei persoane.

În baza cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat, s-a efectuat în continuare urmărirea penală față de trei bărbați de 29, 38 și 40 de ani, toți din Bârsana, pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, faptă prev. și ped. de art. 193 alin. 1 și 2 din Codul Penal și lipsire de libertate, , faptă prev. și ped. de art. 205 al 1 , 3 lit. b, cu aplicarea prevederilor art. 77 lit. a și 38, al. 1 din Codul Penal.

Marți, 28 iunie, s-a procedat la reținerea celor trei pentru 24 de ore, urmând să fie dispuse în continuare măsurile legale, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Dragomirești.

Cei trei au fost depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *