Tânăr de 20 de ani din comuna Dumbrăvița reținut pentru comiterea de infracțiuni rutiere

Foto arhiva online

        
Sâmbătă, 30 aprilie, la ora 21.22, polițiștii din Baia Sprie au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că pe D.N. 18, strada Câmpului din oraș, a avut loc un eveniment rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

 La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr de 16 ani din Baia Sprie, a condus un motociclu, având direcția de deplasare dinspre municipiul Baia Mare, ajuns pe strada Câmpului, a fost acroșat de un autoturism, aflat în manevra de depășire, încălcând marcajul longitudinal continuu.

După producerea impactului, conducătorul autoturismului a părăsit locul faptei fără încuviințarea polițiștilor. Tânărul de 16 ani a suferit vătămări corporale, fiind transportat la spitalul din Baia Mare pentru efectuarea de investigații medicale.

Ieri, 01 mai, în urma activităților de cercetare și investigare efectuate, polițiștii din Baia Sprie, în strânsă colaborare cu cei ai Postului de Poliție Dumbrăvița, au reușit identificarea autoturismului în localitatea Șindrești, comuna Dumbrăvița și a persoanei bănuite de comiterea faptei, respectiv un tânăr de 20 de ani din Șindrești.

Ca urmare a activităților de cercetare penală, față de tânărul de 20 de ani a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunilor de părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției și vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *