Infracțiuni rutiere constatate de polițiștii din Sighetu Marmației, Dragomirești și din Groși

În ultimele 24 de ore, polițiștii maramureșeni au identificat în trafic trei bărbați care au condus autoturisme comițând infracțiuni rutiere.

În Sighetu Marmației, azi noapte, la ora 03.15, au efectuat semnalele regulamentare de oprire unui autoturism condus pe strada Bobâlna, moment în care conducătorul auto nu s-a conformat, a mărit viteza de deplasare, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un stâlp de susținere a rețelei electrice.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că la volanul autoturismului se afla un tânăr de 17 ani care nu deține permis de conducere pentru nici o categorie.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere auto fără permis de conducere.

Aseară, la ora 20.21, în timp ce executau serviciul de patrulare pe D.J. 186, polițiștii din Dragomirești au oprit în trafic un autoturism pentru verificări.

La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 25 de ani din oraș.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost transportat la Centrul de Permanență Dragomirești, în vederea recoltării mostrelor biologice de sânge, unde a refuzat recoltarea mostrelor biologice de sânge.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice de sânge.

La miezul nopții, polițiștii din Groși au oprit pentru control un autoturism condus pe D.J. 182B, în localitatea Săcălășeni.

La volan a fost identificat un bărbat de 37 de ani din Dumbrava, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Dr.Constantin Opriş  Baia Mare unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. 

În cauză se efectuează cercetării sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *