Un tânăr din Săcel implicat într-un accident grav. Două femei și-au pierdut viața și alte 6 persoane au fost rănite

Tragedie în județul Satu Mare. Două femei au murit și alte 6 persoane au fost rănite într-un accident de circulație.

Un șofer începător a intrat violent într-o mașină care venea din sens opus, în care se aflau cele două victime și alte 3 persoane. Oamenii mergeau la o înmormântare. Băiatul de 18 ani care a provocat nenorocirea a suferit răni ușoare.

Cele două femei care au pierit, una de 60 de ani, cealaltă de 63 ani, erau vecine, în localitatea Racșa, din județul Satu Mare. În mașină se mai aflau șoferul și părinții lui, care au suferit răni grave!

Sursa:ProTv

Sunt moarte… a fost și o bătrână cu soțul și feciorul, unul are picioare rupte, altul coaste, șoferul care le-a dus cu motorul la înmormântare și restul au fost vecini”, a spus o femeie.

Să meargă la înmormântare și accidentul a fost sus la Certeze. Două au murit pe loc și un bărbat aici șade, are 6 copii și el e cu picioarele rupte”, a completat o bătrână.

Toți cei cinci se îndreptau spre înmormântarea unei rude.

După primele cercetări, șoferul în vârstă de 18 ani ar fi încercat să evite o mașină din față și a tras brusc stânga de volan, fără să se asigure, spun polițiștii. După impactul violent, un elicopter SMURD a preluat una dintre victime.

Bianca Timiș, purtător de cuvânt ISU Satu Mare: “Au rezultat 5 victime, două au fost transportate la UPU Satu Mare una cu ambulanța SMURD, iar celalată cu ambulanță Seviciului de Ambulanță. O victimă care a suferit un traumatism cranian a fost transportată cu elicopterul la Baia Mare”.

Ambii șoferi au fost verificați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Cercetările continuă, pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Sursa: protv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *