RONA DE SUS. Alcoolul și urmările lui. Accident cu ATV-ul

Aseară, 17 mai, ora 20.48, polițiștii Secţiei 6 Poliţie Rurală Sarasău au intervenit la un accident rutier produs pe D.N.18, în localitatea Rona de Sus.

La fața locului polițiștii au constatat faptul că un tânăr de 25 de ani din Rona de Sus, a condus un ATV neînmatriculat, iar într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, a pierdut controlul ATV- ului, a intrat în şanţul din partea dreapta a D.N.18, fiind proiectat pe spaţiul verde din afara părţii carosabile.

În urma accidentului rutier, tânărul a suferit vătămări corporale fiind transportat de către un echipaj S.M.U.R.D. la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei.

Conducătorul ATV-ului a fost testat cu aparatul etilotest, rezutatul fiind de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *