Ce sfaturi ne dau structurile MAI pentru perioada Sărbătorilor Pascale?

Polițiștii maramureșeni, împreună cu jandarmi, polițiști locali, pompieri și reprezentanți ai Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, desfășoară acțiuni în centre comerciale, piețe, mijloace de transport în comun și terase, cu scopul de a verifica modul în care sunt respectate măsurile de protecție sanitară, pentru a proteja sănătatea cetățenilor și pentru a nu permite desfășurarea unor activități care pot duce la creșterea numărului de infectări.

Se apropie perioada sărbătorilor pascale, când suntem tentați să facem mai multe cumpărături, cadouri celor dragi și surprize celor mici.

Pentru ca sărbătorile să nu fie umbrite de evenimente neplăcute, polițiștii vă reamintesc măsurile prin care poate fi evitată victimizarea în această perioadă.

Acordați o atenție mai mare bunurilor dumneavoastră decât cumpărăturilor. Nu vă lăsați bunurile la vedere!

Pentru a preveni infectarea cu virusul SARS-Cov 2, folosiți corect masca de protecție, dezinfectantul și păstrați distanța socială.

Dacă alegeți să faceți cumpărături online, atenție la înșelăciuni și infracțiunile informatice.

Nu dorim sancționarea cetățenilor, ci ca aceștia să respecte reglementările în vigoare!

Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș și Inspectoratul Județean de Jandarmi vă doresc sărbători numai cu evenimente fericite, pace și înțelegere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *