Percheziție domiciliară pentru trafic de țigări la Ocna Șugatag

Marți, 13 aprilie, ofițerii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară pe raza comunei Ocna Șugatag, în cadrul unui dosar penal având ca obiect săvârșirea infracțiunii de colectarea, depozitarea, transportul și comercializarea de țigări provenite din contrabandă.

În urma efectuării percheziției domiciliare și a activităților de documentare, investigare și cercetare penală efectuate până în prezent, au fost identificate și ridicate 4.860 de țigări, produse accizabile care trebuiau plasate sub un regim vamal, provenite din contrabandă, în valoare totală de aproximativ 3.400 lei.

La activitățile efectuate au acționat în sprijin și polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică – Grupa Canină, împreună cu ofițerul patruped de serviciu.

În cauză polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Lăpuș, în vederea identificării tuturor participanților la activitățile infracționale și tragerii acestora la răspundere penală, persoanele în cauză fiind cercetate în stare de libertate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *