Tâlhării calificate comise în Baia Mare și Budești

Duminică, 21 martie, în jurul orei 16.00, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că o persoană a fost agresată pe strada Luminișului din municipiu.

La fața locului polițiștii au identificat victima ca fiind un bărbat de 42 de ani, care a relatat faptul că doi bărbați l-au agresat fizic, i-au pulverizat în faţă o substanţă iritant-lacrimogenă şi i-au sustras telefonul mobil, după care au fugit.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști au fost identificaţi presupușii autori ca fiind doi bărbați de 28 respectiv 44 de ani din municipiu.

Asupra celor doi a fost găsit atât telefonul mobil sustras cât şi spray-ul iritant-lacrimogen.

În urma probatoriului administrat împotriva bărbaților a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Aceștia au fost depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Maramureș, urmând a fi prezentați Judecătoriei Baia Mare cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

  •  

Duminică seara, în jurul orei 22.17, polițiștii au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că un bărbat a fost agresat într-o locuință de pe raza localității Budești.

La fața locului polițiștii au identificat victima ca fiind un bărbat de 67 de ani care prezenta leziuni la nivelul capului și presupusul agresor ca fiind un bărbat de 30 de ani ambii din localitate.

Victima a relatat faptul că bărbatul de 30 de ani, a intrat în locuința acestuia, i-a cerut bani și l-a amenințat. Întrucât victima nu a vrut să-i dea banii ceruți, bărbatul l-ar fi agresat, ar fi răvășit lucrurile în camera unde locuia victima și i-ar fi sustras 1.000 de lei

Presupusul agresor a fost internat la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, în vedere efectuării unei expertize medico-legale de specialitate.

Victima a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Municipal Sighetu Marmației în vederea acordării de îngrijiri medicale

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *