VIDEO. Un jandarm din Maramureș și-a pierdut viața într-un accident grav

Un Jandarm din Maramureș a murit luni seara pe centura orașului Gherla. 

La data de 8 martie 2021, în jurul orei 22.30, pe DN1C, în localitatea Bunești, Cluj, a avut loc un eveniment rutier în urma căruia conducătorul autoturismului a decedat.

Din primele date, bărbatul de 50 de ani, din comuna Dumbrăvița, județul Maramureș, care se deplasa din direcția municipiului Gherla înspre Dej, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus, iar ulterior a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un cap de pod. Bărbatul decedat era singur în autoturism. 

“Suntem profund îndurerați de pierderea camaradului nostru, plt. adj. șef Gălătuș Mircea, care a plecat la ceruri ieri, 08 martie 2021.
🕯️În semn de prețuire pentru camaradul nostru, personalul Inspectoratului de Jandarmi Județean Maramureș este alături de familia îndurerată, aducând un ultim omagiu celui ce a fost un bun coleg, prieten, soț și tată, rugându-l totodată pe Bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul în liniște și pace. Condoleanțe familiei îndoliate!”, a anunțat IJJ Maramureș.

Sursa: gherlainfo.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *