În Maramureș 131 de unități de învățământ/structuri îni vor desfășura cursuri în scenariul roșu. Descarcă lista

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență s-a întrunit în ședință extraordinară, în sistem online, și a aprobat scenariile de organizare și funcționare a unităților de învățământ preuniversitar din județul nostru pentru perioada 15-21 februarie a.c., a precizat președintele CJSU, prefectul Nicolae-Silviu Ungur.

Sunt 131 de unități de învățământ/structuri care vor desfășura cursuri în scenariul roșu, 150 unități de învățământ/structuri care vor funcționa în scenariul galben, 108 unități de învățământ/structuri care vor avea cursuri în scenariul verde, iar nouă unități de învățământ/structuri vor avea cursuri online, cele din localitățile carantinate zonal, Poienile Izei, Gârdani și Seini, a mai precizat prefectul de Maramureș.

Scenariile au fost aprobate, urmare a propunerilor Consiliilor de Administrație ale unităților de învățământ din fiecare localitate, avizate de către Inspectoratul Școlar Județean Maramureș și Direcția de Sănătate Publică Maramureș, respectiv a ratei de incidență cumulate în ultimele 14 zile transmisă de către DSP. În funcție de evoluția situației epidemiologice, situația prezentă poate fi actualizată și modificată.

Descarcă lista completă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *