Doi tineri din Strâmtura și Bârsana reținuți pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat

În data de 23 ianuarie a.c., ora 12.43, polițiștii din Bogdan Vodă au fost sesizați cu privire la producerea unui furt calificat pe raza comunei. Ajunși la fața locului, au constatat faptul că au fost sustrase mai multe bunuri din interiorul unei locuinței.

În urma activităților informativ operative desfășurate de polițiștii din Bogdan Vodă, ieri, 9 februarie, s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore pe numele a doi tineri bănuiți de comiterea furtului calificat.

Totodată, a fost pus în executare un mandat de percheziție domiciliară eliberat de Judecătoria Dragomirești, pe numele tinerilor de 19 și 25 ani din Strâmtura și Bârsana, suspecți de comiterea faptei.

În urma percheziției au fost recuperate bunuri provenite din comiterea faptei, în momentul de față prejudicial fiind recuperate în proporție de 90%.

În cauză, în cursul zilei de azi, 10 februarie, tinerii urmează să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *