Un tânăr din Poienile de Sub Munte depistat de polițiști în trafic în timp ce conducea sub influența băuturilor alcoolice și fără permis de conducere

Azi-noapte, ora 02.40, polițiștii Secției 4 Leordina, au fost sesizați cu privire la faptul că pe drumul comunal Ivancicou, de pe raza comunii Poienile de Sub Munte, conducătorul unui autoturism conduce haotic.

Ajunși la fața locului, polițiștii au identificat la volanul autoturismului un tânăr de 28 de ani din comună, iar în urma verificărilor efectuate au constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nici o categorie.

Polițiștii au testat conducătorul auto cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru a fost transportat la spital în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Totodată, tânărul a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație conform Legii nr. 55 din 2020. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *