Luni se redeschid porțile școlilor din Maramureș

Foto : arhiva online

Luni, 8 februarie, școlile se redeschid. Totul va decurge etapizat, pe diferite scenarii, în funcție de incidența cazurilor de infectări.

Polițiștii de prevenire sunt alături de dascăli și de elevi, cărora le urează un început bun, fără incidente, fără îmbolnăviri și cu rezultate deosebite, atât la învățătură cât și la purtare.

Este important ca fiecare actor din mediul școlar să respecte măsurile sanitare impuse pentru a preveni infectarea cu noul coronavirus. Să folosească măștile și dezinfectantul și totodată să respecte distanțarea.

De asemenea polițiștii îi încurajează pe elevi să adopte comportamente sănătoase din punct de vedere social, care să creeze un climat armonios în școală, optim actului educațional. Școala este universul în care învățăm, relaționăm și este important să o facem în modul cel mai plăcut, pentru că numai așa rezultatele vor fi pe măsură. Numai prin educație se pot construi caractere frumoase, sănătoase și puternice.

Dragi elevi profitați din plin de anii de școală și de întâlnirea offline cu colegii voștri. Creșteți frumos, buni și fiți respectuoși atât cu părinții cât și cu  dascălii, dar și cu colegii.

Glumele proaste, tachinările, hărțuirea, amenințarea și lovirile nu au ce căuta în școală. Acestea mai târziu pot duce la comportamente delincvente și chiar infracționale. Iar aceste comportamente sunt incompatibile cu educația.

Polițiștii sunt la datorie în fiecare zi pentru voi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *