Atenția deosebită a unui polițist din Târgu Lăpuș, aflat în timpul liber, a dus la prinderea unui tânăr bănuit de comiterea unui furt de auto

Foto IPJ Maramureș

Aseară, 03 februarie, orele 20.35, polițiștii din Târgu Lăpuș au fost sesizați prin plângere de către un bărbat de 43 de ani din oraș, despre faptul că i-a fost sustras autoturismul în urmă cu aproximativ o oră. Autoturismul era parcat în fața unui magazin de pe strada Piața Eroilor.

Datorită vigilenței în trafic și a atenției deosebite a unui polițist din cadrul Compartimentului de Ordine și Siguranță Publică Târgu Lăpuș, aflat în timpul liber, autoturismul a fost observat de acesta fiind condus pe raza localității Groși având direcția de mers spre Baia Mare. Polițistul de 48 de ani, a procedat la urmărirea acestuia până în momentul în care autoturismul a fost oprit de polițiștii din Baia Mare pe strada Mihai Eminescu.

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a constatat faptul că la volanul autoturismului sustras, se afla un tânăr de 21 de ani din Târgu Lăpuș, care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate de polițiști.

Față de tânăr s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *