VIDEO. FLAGRANT în Baia Mare. Peste jumătate de kilogram de cocaină, 500 de comprimate MDMA și 200 de grame de canabis descoperite de DIICOT.

La datele de 23.01.2021 şi 24.01.2021, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Maramureş au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui număr de 3 inculpați, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc.

În fapt s-a reţinut că, în perioada 22-23 ianuarie 2021, inculpaţii au fost surprinşi în flagrant delict, pe raza municipiului Baia Mare, în timp ce încercau să comercializeze droguri de mare risc
În urma perchezițiilor domiciliare, a fost găsită şi ridicată cantitatea de peste jumătate de kilogram de cocaină, 500 de comprimate MDMA și 200 de grame de canabis.


Totodată, a fost indisponibilizată suma de 17.000 de lei şi 1.000 de euro, telefoane mobile și înscrisuri necesare documentării activității infracționale.
Faţă de cei trei inculpaţi Tribunalul Maramureş a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.
Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca – Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Serviciului Poliție Rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean Maramureş.
Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *