Un tânăr din Bârsana a ajuns în arestul poliției, după o urmărire în trafic

Un tânăr de 23 de ani din Bârsana a fost reținut pentru 24 de ore, acesta fiind cercetat pentru  săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Tânărul a fost urmărit în trafic la finele săptămânii trecute de către polițiștii Secției 5 Ocna Șogatag. În timp ce efectuau serviciul de patrulare, pe D.J.186 în localitatea Năneşti, în dreptul şcolii din localitate, polițiștii au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism însă conducătorul auto nu s-a conformat, continuându-şi deplasarea. S-a procedat la urmărirea acestuia înspre localitatea Onceşti, împrejurare în care, la ieşirea din localitatea Năneşti, la intersecția cu drumul comunal ,,Drumul Bătrân,, conducătorul autoturismului a încercat să pătrundă pe acel drum dar, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, a derapat și a intrat cu partea din față a autoturismului  în şanţ. În urma impactului, a rezultat doar avarierea autoturismului și nu au existat victime.

Conducătorul auto a fost identificat fiind un tânăr de 23 ani din Bârsana și întrucât acesta emana halena alcoolica, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, analizele de sânge au relevat o concentrație de alcool în sânge de 1,13 mg/l, astfel încât ieri polițiștii au dispus reținerea.

Tânărul a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Maramureș, urmând a fi luate măsuri legale în continuare, sub supravegherea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Dragomirești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *