Hoții nu au sărbători. Autoturisme sustrase din Lăpuș și din Poienile de sub Munte

Foto arhiva online

Sâmbătă, 26 decembrie, polițiștii Secției 7 Suciu de Sus au fost sesizați despre faptul că un autoturism a dispărut din locul în care a fost lăsat parcat cu o seară înainte.

Reclamantul le-a relatat polițiștilor că vineri seara a lăsat autoturismul parcat în fața unui imobil din localitatea Lăpuș, iar din cauza unor defecțiuni la sistemul de închidere, a lăsat autoturismul neasigurat, cu cheile de rezervă în portieră. Sâmbătă a constatat că mașina nu se mai află la locul ei.

În urma cercetărilor efectuate, autoturismul reclamat ca fiind furat, a fost identificat la intrarea în localitatea Rogoz, pe partea dreaptă a DJ 109F, prezentând unele avarii la bara din față. Totodată polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un tânăr de 30 de ani din Cavnic.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt în scop de folosință.

Sâmbătă seara, în jurul orei 21.00, un bărbat din Poienile de sub Munte a sesizat poliția despre faptul că, în faţa imobilului său, s-a produs un accident rutier.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 4 Leordina care au stabilit proprietara autoturismului ca fiind o femeie din localitate. Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că un bărbat din vecini i-a sustras acesteia cheile autoturismului din locuință, după  care s-a deplasat la un local de pe raza comunei Poienile de sub Munte, cu mai mulţi prieteni, unde a consumat băuturi alcoolice.

În jurul orei 21:00, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 187, Poienile de sub Munte, acesta a pierdut controlul direcției şi a lovit un hidrant după care a fost proiectat în gardul imobilului apelantului.  S-a procedat la verificarea în baza de date a bărbatului, constatându-se faptul că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi furtul în scop de folosinţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *