Se fac verificări în teren la Lotul 2 al Drumului Nordului. POZE

Președintele Consiliului Județean Maramureș a verificat astăzi, 28.11.2020, lucrările la lotul 2 pe Drumul Nordului cu o lungime de circa 32 de km.

Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean a declarat : “Am văzut la fața locului stadiul lucrărilor și am solicitat executantului să pună drumul în siguranță pentru circulație în această perioadă, având în vedere că deja avem primii fulgi de nea.

Executantul lucrărilor s-a angajat că în aceste zile va asfalta încă o porțiune de 5 km de drum, între Lăschia și Șurdești, dacă condițiile meteorologice vor permite acest lucru și că vor pune în siguranță tronsoanele aflate în lucru până cel târziu în 18 decembrie.

Voi verifica în continuare lucrările la Drumul Nordului, pentru că nu mai accept lucrări întârziate sau prost executate. Maramureșenii au nevoie de drumuri bune și durabile pentru dezvoltarea județului!

La aceste întâlniri au participat și primarii localităților Șomcuta Mare – Gheorghe Ioan Buda, Remetea Chioarului – Petrică Ovidiu Călin, Coaș – Călin Vasile Achim și Copalnic Mănăștur – Vasile Mihalca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *