Orașul Vișeu de Sus are un nou viceprimar

Începând cu data de 12 noiembrie 2020, orașul Vișeu de Sus are un nou viceprimar. Cu unanimitatea voturilor celor prezenți a fost ales în funcția de viceprimar al orașului Vișeu de Sus, domnul Grad Marius Vasile.

Acesta a declarat :„În calitate de Viceprimar al orașului Vișeu de Sus, vă asigur că voi face tot ce-mi stă în putere și pricepere pentru bunul mers al orașului nostru. Mulțumesc domnului Primar și colegilor consilieri pentru încrederea pe care mi-au acordat-o, propunându-mă și votându-mă în această funcție ce mă onorează și mă responsabilizează, în același timp. Vom fi o echipă pentru Vișeu de Sus, pentru dumneavoastră, dragi vișeuani.”

De asemenea, a fost ales în funcția de președinte de ședință domnul Pașcu Ioan, cu această ocazie fiind constituite și comisiile de specialitate din cadrul consiliului local.În perioada 2016 -2020 funcția de viceprimar al orașului Vișeu de Sus a fost îndeplinită de domnul Ciolpan Grigore, în prezent fiind numit în funcția de administrator public.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *